2023-06-28 17 浏览
#旺角美食 惊喜嘅墨西哥菜🇲🇽朋友话带我哋试间好食嘅#墨西哥 菜 本身见到环境有啲犹豫 因为喺唐楼入面 隔离就系宾馆 但入到去环境好放松 连menu都好有质感😯我哋两个人嗌咗两个嘢食加一个甜品 虽然系平日午餐但冇lunch set烟三文鱼菠菜芝士馅饼🫓饼皮唔会太厚 啲酱都好夹 好味😋15香料肉松炖牛肉炒饭配煎蛋🍳佢有成7个辣度选择 我哋拣咗小辣烟熏香 好惹味呀😍啲牛肉唔系原粒摆上嚟 系切碎咗融入啲饭到 增添口感最后嗌佢哋嘅 #buñuelos 作结 我哋拣咗香烤香蕉花生酱味 非常浓郁 虽然好邪恶但真系好好食呀📍 Mobin旺角洗衣街37号1楼#旺角美食 #油麻地美食 #旺角美食推介 #hkig #hkfoodie #hkfood #eat #food #墨西哥🇲🇽 #旺角食极唔肥
#旺角美食
惊喜嘅墨西哥菜🇲🇽