2017-02-25
同老公路经长沙湾补给d日用品 拍好车买完晒野开始肚饿 见到间唔起眼既小店 门外贴满食物照片 见价钱也只需几十元 老公就话试下啰 望入去无人㖞 有点儿胆心中伏 老公已推门而入 伙记哥哥就招呼坐下了 递上Menu 有个可爱四眼妹公仔估唔到小店会有house music添 令人好relax似放假旅行中 冻冰冰既天气更系想饮杯暖笠笠热朱古力啦老公喜爱热奶茶 不过呢间特别吸引之处系用伯爵茶做胆架 送来已飘来阵阵香味我拣左韩式芝士系列既香葱五花腩芝士汁意粉 惊喜超惊喜 可能系我偏爱浓浓芝士汁 配上紫菜洋葱糖心鸡蛋 主角系煎得香脆既五花腩白咖喱煎鱼柳饭 份量Jumbo size既煎鱼柳配个白咖喱汁 极微辣 香嫩滑鱼肉加上煎到外层脆脆金黄 试多样野未为过份嗟 千岁鸡脾 佢地既招牌秘制架 卖相💯 真系好好好大只㖞 见到d汁系包住整只鸡脾 食物水准高 价钱合理 服务好 环境舒服 洗手间超干净
冻冰冰既天气更系想饮杯暖笠笠热朱古力啦 老公喜爱热奶茶 不过呢间特别吸引之处系用伯爵茶做胆架 送来已飘来阵阵香味 我拣左韩式芝士系列既香葱五花腩芝士汁意粉 惊喜超惊喜 可能系我偏爱浓浓芝士汁 配上紫菜洋葱糖心鸡蛋 主角系煎得香脆既五花腩 白咖喱煎鱼柳饭 份量Jumbo size既煎鱼柳配个白咖喱汁 极微辣 香嫩滑鱼肉加上煎到外层脆脆金黄 试多样野未为过份嗟 千岁鸡脾 佢地既招牌秘制架 卖相💯 真系好好好大只㖞 见到d汁系包住整只鸡脾 食物水准高 价钱合理 服务好 环境舒服 洗手间超干净