2020-10-18 184 浏览
再一次嚟食晚餐 💁🏻‍♂️,佢系走茶餐厅路线,所以餐牌选择唔多,不过serve your needs 最重要。今次都系放工嚟食晚饭,19:40到,唔使排队 😗😗😗。每次我都系度温度先入,佢哋每张枱都有搓手液 💛。上次试咗滑蛋叉烧饭,今次试日式滑蛋猪扒饭 🐷🐣。等咗一阵,店员拎咗个 gas 炉嚟,我以为俾错我,点知无错 🤭 佢系有一锅吉列猪扒 😝,一碗蛋汁同一碟「山形」饭🍚。可能我比较井底,第一次食火锅式吉列猪扒饭 🙈 唯有扮嘢咁,打开𠮶盖,淋啲蛋汁上猪扒面。 🤤其实煮蛋呢,都系煮一阵(可能有一分钟⏳ ⌛)我都唔再煮,熄火食🤗 。先试吉列猪,有点点失望,因为有点干,但蛋呢,因为好新鲜,所以好正,可能我好快熄火 🔥,都系湿,唔错 ✌🏻 期待下一次再嚟有新发现 ☺️😚😉$68 我觉得value for money 💰
日式滑蛋吉列猪扒饭

日式滑蛋猪扒饭