蓝天白云好天气当然要出下海, 上星期去西贡半月湾前一晚才急约朋友!!今次约得唔多, 但都有7个人去. 谂住晒完太阳番市中心食饭.1点几入到半月湾,5点几出番西贡市中心.一个二个都又热又渴又饿.去了paisano's pizzeria吃一块就大过我块面的PIZZA, 原本个pizza大过我块面已经好惊喜, 点知惊喜陆续有黎!!就系o系order的时候好好人的女服务员帮我地系张单上面印左个Mr.Froyo既$5 CASH COUPON!!Mr.Froyo之前我都食过一次, 印象都几好, 但上次就剩系食左Brownie FROYO.6月头个时店员介绍既, 见佢新出又有优惠, 所以同朋友去试, 几回味..原本都想食完饭去食多次嫁喇, 而家仲有coupon当然: 更 开 心 !!所以成班人一食完就浩浩荡荡行去froyo!! 原来间pizza好近mr.froyo.. 转个湾就到 更好!! 大家晒完已经好累.. 食饭又冇叫野饮..而且都几近码头同搭车.. 2个朋友好累见到Froyo对面有m记就谂住入去坐下, 但入面有几张椅子所以就直接入左去.大家似乎对yougurt都冇咩兴趣.. 原本剩系得2个人买

1点几入到半月湾,5点几出番西贡市中心.

一个二个都又热又渴又饿.
PAISANO'S PIZZERIA

$5 cash coupon!!
Brownie FROYO, 好香brownie味!! 又冰又火好过瘾哈哈.

更好!! 大家晒完已经好累.. 食饭又冇叫野饮..

而且都几近码头同搭车..
Mr. Froyo 正门

大家似乎对yougurt都冇咩兴趣.. 原本剩系得2个人买左2个brownie froyo.
一人一啖都冇哂.. 食食下大家都觉我好好食.
就一人再买多个regular,
有新鲜机出的yougurt+1个配料.
真系要多谢个好NICE既店员服侍周到!! 我地又问问题又搞到乱糟糟
regular size, mango topping
我的yougurt!!<3

原本对YOUGURT不感兴趣的2位好朋友

佢地食完个pizza好济都仲一人食多个regular
哈哈女人果然有第3个胃!!!!!!!!!!!!! 劲呀!!!
好味!! 开胃又清新..
大家系入面坐到食哂先走, 入面好舒服, 好简单, 好干净.
食住好味, 够哂浓yougurt未, 又唔会太sweet, 而且又唔会好快溶到一滩水, 又挺身的原味yougurt,
听住店内播的lady gaga.. 凉住冷气..
大家都好享

我愈来愈喜欢Mr.Froyo, 都喜欢Froyo先生的brownie和yougurt, 热热的brownie同冰冰的yougurt好夹><
还有的是: 真的没有吃过这么好吃的yougurt!! 还要是低脂的!!! (偷问女店员
DD)
如果Mr.Froyo开其他分店就好了><!!

P.S.
沙冰都好好饮!!
最后忍不住再买了沙冰.. $30 - $5(coupon;D). $25饮左MANGOLACIOUS!! 超好饮,好香,味道好天然!!
细SIZE都好多!! 饮到我搭完299番到沙田都饮完XDDD
YEAH!!
下次去西贡我要再去Mr. Froyo
耶.

2011-08-02
PAISANO'S PIZZERIA
$5 cash coupon!!
Mr. Froyo 正门
regular size, mango topping
好味!! 开胃又清新..
沙冰都好好饮!!
YEAH!!
  • Froyo Regular