2019-01-09
新忠记打冷小馆点解会去食:2018-11-05 有一对朋友结婚,约埋我哋成班人派帖,仲请我哋食一餐好劲嘅,冇谂过呢个地方竟然有间咁好味嘅打冷舖。食物新鲜程度:⭐⭐⭐️⭐️新忠记小炒王:呢碟小炒王, 1D都唔失礼,调味做啱啱好,唔会太咸。食物合适温度:⭐⭐⭐️⭐️鸭舌拼猪手:冇乜惊喜,可能始终都系手板眼见功夫。冷冻乌头:呢条乌头,好够多肉,又冇乜泥味,仲系黄油添,食起上嚟个鱼味竟然好鲜甜!食物惊喜程度:⭐⭐⭐️⭐️🌟土豆安格斯牛枊粒:碟𩠌一放上枱,真系嗌咗出嚟,因为𠮶啲牛柳粒,简直系牛立方,根本唔可以一担放落个口度,但系咁大旧牛枊,竟然肉质好鲜嫩,仲好入味,完全唔觉得佢有比梳打粉乸过,个配菜土豆仲夸张,做到外脆内软外面有一浸蜜饯脆酱包住。—————————————————服务员态度:⭐️⭐️⭐️⭐️打冷舖,伙计们点都会有啲性格,咁先至配合返系一间地道嘅打冷舖。所以冇乜要求,因为佢哋服务都做得好足。—————————————————最重要系。。。我会唔会再去?重游指数:⭐⭐⭐️⭐️
点解会去食:
食物新鲜程度:⭐⭐⭐️⭐️
食物合适温度:⭐⭐⭐️⭐️
鸭舌拼猪手:冇乜惊喜,可能始终都系手板眼见功夫。
食物惊喜程度:⭐⭐⭐️⭐️🌟
—————————————————
服务员态度:⭐️⭐️⭐️⭐️
—————————————————
最重要系。。。我会唔会再去?
重游指数:⭐⭐⭐️⭐️