(非会员)
2007-02-28 8 浏览
惊喜,一定再来早排睇完电视介绍,心思思一早就想黎试,不过都冇带太大期望,因为本人要见客关系,经常都o系酒店解决三餐,食物同服务都有保证,不知不觉又拿此餐厅来比较.先试Caesar Salad-$43蚊,味道同酒店冇分别,仲配埋烟三文鱼,超值!再试生蚝-$62蚊半打?落超巿买都唔得la!味道比较creamy,亦都好新鲜,抵!到主菜New York Fish & Chip-$71蚊,入口软滑,D炸浆贴实D鱼肉,有水准,好过上次o系酒店食干曾曾,另一个主菜辣椒鲜虾面-$67蚊,一D都唔辣,D虾好普通,宽条面就OK,个忌廉汁就最正,捞多个面都食得哂!环境方面有室内又有户外,户外系吸焢区,o岩哂我o地D被政府赶绝的烟民!服务方面每个侍应都好有礼貌,个经理亦有个来问D食物意见,但最好都系个带位,有笑容又细心讲解有乜汤乜厨司推介.唯一要挑剔就系D咖啡好唔掂,同酒店冇得比.总括来讲,以o甘o既价钱同服务可以话超值,下次唔驶见客定带埋D屋企人来试多次!
惊喜,一定再来