铜锣湾🚇呢间 Casamigos 真系一间劲有惊喜又高质嘅🇪🇸西班牙 Fusion 楼上酒吧餐厅!呢度装修好舒适😊,除咗有室内用餐区之外,仲有好chill嘅户外🍴用餐区,加上佢哋有唔少口味创新嘅西班牙风味美食,😍真系令我一试爱上!呢度除咗有唔同种类嘅🥂酒精饮品之外,仲有多款特色嘅cocktail🍸,同埋冇酒精嘅mocktail,🍹卖相同味道都十分之吸引。伊比利亚火腿忌廉🤤球系一款好经典嘅西班牙🇪🇸小食,火腿嘅咸香同忌廉嘅滑溜感好夹👏,外壳炸得好松脆而且入口即化,简直系一绝👍!佢哋嘅香煎🇯🇵北海道带子十分之有特色,底部配上大量嘅🧄蒜香蛋黄酱,顶部有🐙墨鱼汁、樱花虾干🦐同埋三文鱼子,味道丰富层次感十足🥰,带子煎得刚好劲鲜甜好味。新加坡🇸🇬叻沙番茄酱🥫煮蓝青口创意十足,🤩蓝青口鲜甜肥美,叻沙番茄酱浓郁带少少香辣🌶️,味道好特别,真系令我一试难忘😍,如果配少少面包点呢个酱,或者用来煮pasta🍝就真系不得了喇!慢煮加利西亚式🐙八爪鱼脚亦系好经典嘅西班牙🇪🇸风味,八爪鱼脚煮得好嫩滑,😋加上特制嘅调味,咬落鲜甜多汁又鲜味,🥰绝对系一大享受。虫草花🍄野菌香浓牛油汁手工阔条面亦系佢哋嘅🤩创意菜式之一,手

虫草花🍄野菌香浓牛油汁手工阔条面亦系佢哋嘅🤩创意菜式之一,手工阔条面烟韧有弹性🤤,浓郁嘅虫草花同野菌香气融入🧈牛油汁入面,每一口都系满满嘅幸福感😍。

巴斯克蛋糕🍰面头充满焦香,芝士🧀流心感十足,配上有云呢拿籽嘅云呢拿🍨雪糕,用料足十分滋味😋!

红丝绒西班牙🇪🇸油条热辣辣外脆内软,配上甜而不腻嘅🍓士多啤梨朱古力酱🍫,成为呢餐好完美嘅结尾🥰。