2023-03-10 199 浏览
马鞍山出名系美食沙漠,今次见到原来马鞍山开咗间韩国炸鸡店!!冇理由唔去食😆蒜香酱油炸鸡、三重芝士炸鸡各半份(有骨)🐔蒜香酱油味食落口甜甜地带一阵好香蒜味,好好味,超食越好味😋而三重芝士超多芝士粉!好澎湃😂每一啖都食到芝士粉,作为一个芝士控嘅我真系好满足😌两款嘅炸鸡都系外脆内嫩,又有肉汁,而且份量好多!👍🏻另外仲比咗一份腌萝卜,酸酸地可以解腻😋芝士蛋卷🥚🧀 鸡蛋好嫩滑!入边好多芝士,仲可以拉丝添😍上面有茄汁同蜜糖芥末酱,同鸡蛋好夹😋👍🏻铁板牛仔骨🐮 牛仔骨用特制酱料腌制,味道咸咸甜甜,好似韩国烧烤个d咁,好味😋肉质好嫩😋👍🏻份量都唔少!下面铺咗洋葱,同牛仔骨一齐食都好好味呀😋烤牛肉饭卷🍙店家话原来只系午餐先有,数量有限,但系今日好彩比我地食到😆入面包咗好多牛肉,仲有腌萝卜、青瓜、红萝卜等,仲好香麻油味添😋呢间店性价比高,又好味😋会再encore 😆

蒜香酱油炸鸡、三重芝士炸鸡各半份(有骨)🐔
蒜香酱油炸鸡、三重芝士炸鸡
蒜香酱油炸鸡
三重芝士炸鸡

芝士蛋卷🥚🧀

铁板牛仔骨🐮

烤牛肉饭卷🍙
烤牛肉饭卷

呢间店性价比高,又好味😋会再encore 😆
蒜香酱油炸鸡、三重芝士炸鸡
蒜香酱油炸鸡