2017-10-14 3091 浏览
大家都知油麻地开左海底捞不过好多人食,吾想排队甘就食骨煲皇拉,一样系火锅嘛一去到就有个啤酒妹hard sell你买啤酒吾明点解多数大排档或者系neway果d地方都一定要请个人烦你问你饮吾饮酒真系好不安因为同猪2个人食,叫左少少野。先叫左个鸳鸯煲,一边系蕃茄薯仔,一边系四川麻辣火锅料包括:手切本地牛肉、蟹籽鱼翅墨鱼滑、皮蛋、游水生虾、娃娃菜、加多宝、云吞手切本地牛肉:每次都一定叫大份,因为大份都吾够我食,太好味蟹籽鱼翅墨鱼滑:上面有蟹籽&素翅,墨鱼滑好软淋淋,蟹籽素翅有口感,都几大份下,成碗野不到我手软,之后一大旧,放落去算皮蛋:佢竟然漏单,之后补番,我系甘望住佢,佢先催漏单果只皮蛋虾:好生猛,6只虾,多谢猪met比我食加多宝:我话要王老吉,佢话得加多宝,其实咪同一样野,佢系要加多句,好funny云吞:食左都差d吾记得,猪食左7粒,我食左1粒娃娃菜:一般既菜蕃茄薯仔煲:最后吾够饱,蕃茄同薯仔都比我清左,薯仔好淋,蕃茄都渌到就烂,好味四川麻辣煲:猪话一d都吾辣,我印象中以前系有辣味,下次可以吾洗嗌总括:都系猪骨煲正d服务态度有待改善,例如,漏单、叫野食时态度耐烦等等。
大家都知油麻地开左海底捞
不过好多人食,吾想排队
甘就食骨煲皇拉,一样系火锅
一去到就有个啤酒妹hard sell你买啤酒
吾明点解多数大排档或者系neway果d地方
都一定要请个人烦你问你饮吾饮酒
真系好不安
因为同猪2个人食,叫左少少野。

鸳鸯煲

先叫左个鸳鸯煲,一边系蕃茄薯仔,一边系四川麻辣

手切本地牛肉(大)

手切本地牛肉:每次都一定叫大份,因为大份都吾够我食,太好味

蟹籽鱼翅墨鱼滑

游水生虾

虾:好生猛,6只虾,多谢猪met比我食

云吞:食左都差d吾记得,猪食左7粒,我食左1粒

娃娃菜:一般既菜

总括:都系猪骨煲正d
服务态度有待改善,例如,漏单、叫野食时态度耐烦等等。
鸳鸯煲
手切本地牛肉(大)
蟹籽鱼翅墨鱼滑
游水生虾