超人气高质镬气小炒粤菜🔥,冲突味蕾级口腔高潮好西👅!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🐔 红颜炸子鸡 半只 HK$68・味道:炸子鸡鸡皮又薄又脆,炸到薯片咁咬落去卜卜声,加埋小小鸡肥膏同鸡肉,perfect match🤌🏻!鸡肉有腌过好入味,配泰式辣酱食会惹味啲,髀位厚肉够晒满足,鸡胸同样软腍好食。冻咗依然好脆好嫩滑,劲癫,真系口腔高潮😋!呢个价真系物超所值,爱了🥰・口感:皮脆肉嫩,炸得干身唔油腻,个碟位仲有罅位可以隔一隔啲油,细心而且有心!加$5就有埋个饭,送饭食一流(ノ>ω<)ノ🦀 秘制蟹皇酱海皇炒饭 HK$158・味道:蟹皇酱浓郁香口,似系一半蟹膏一半咸蛋黄酱,呢两个配搭一定系邪恶好食🤤。虾仁弹口🦐、鱿鱼粒爽弹🦑、带子软腍🐚 。炒饭干身有镬气🍳,粒粒分明,配蟹皇酱精华咁食,兄弟们可以试一波!比我想像中冇咁重味,鲜香好食,上瘾!・口感:落足料啖啖大满足!🧀 芝士咕噜肉 HK$128・味道:咕噜肉外皮脆香好食,入面啲芝士酱一咬爆晒出嚟,酱汁浓郁好重芝士味Σ>―(〃°ω°〃)♡→最特别系加咗士多啤梨酱,绝对唔系果酱,系鲜打果酱,中和到咕噜肉嘅腻同时,两者都
超人气高质镬气小炒粤菜🔥,冲突味蕾级口腔高潮好西👅!

🐔 红颜炸子鸡 半只 HK$68

🦀 秘制蟹皇酱海皇炒饭 HK$158
・口感:落足料啖啖大满足!
秘制蟹皇酱海皇炒饭

🧀 芝士咕噜肉 HK$128
・味道:咕噜肉外皮脆香好食,入面啲芝士酱一咬爆晒出嚟,酱汁浓郁好重芝士味Σ>―(〃°ω°〃)♡→最特别系加咗士多啤梨酱,绝对唔系果酱,系鲜打果酱,中和到咕噜肉嘅腻同时,两者都几夹🍓!
・口感:好少食咁脆口嘅咕噜肉,仲要芝士真系第一次,呢个第一次好怕丑但好满足呀衰鬼(▰˘◡˘▰)

🤰性价比:高~
🤰9冲度:9冲~
🤰结论:兄弟姊妹们,必须会一会佢!终于知呢间食肆点解永远午市排长龙,我终于食到佢,物超所值,感动到哭𠹌咗🥹

2024-06-08
用餐时段