2022-10-01
————————————————————————和三昧 Wa San Mai地址:铜锣湾轩尼诗道555号东角中心22楼22/F, East Point Centre, 555 Hennessy Road, Causeway Bay一定要book位试试既铁板烧,超级好味😋,值回票价!🟠推荐食物🔹佐贺A4级和牛🥩/鲍鱼🦪铁板烧:师傅会系面前全程serve你,煮之前会拎食材出来同你confirm同埋俾时间影相。鲍鱼🦪好新鲜好弹牙,龙虾🦞超大只足料好味道,虾头会煲埋汤🥘,清酒煮蚬既清酒好足料,煮完d清酒🥃唔会蒸发晒得返甜味,啖啖清酒啖啖鲜甜蚬味。个人觉得美国厚烧牛肉🥩好食过美国薄烧牛肉片🥓,2款都无肥膏,d炒蒜🧄令到阵味有d升华,中间都有d蔬菜,南瓜,冬菇同豆腐,最尾会有埋炒饭🍚,点都会食到饱。🟡不推荐食物🔹无🟠员工师傅讲广东话但系好professional,唔会有d好华丽既功夫但系煮到d野好好食~我地share 几个set都好nice咁帮我地分~🟡环境好好,一个师傅全程serve一张枱,好spacious同埋relax🟠总评分(10/10)💰$1300/person#ezukokofood
和三昧 Wa San Mai
地址:铜锣湾轩尼诗道555号东角中心22楼
一定要book位试试既铁板烧,超级好味😋,值回票价!
沙律
🟡不推荐食物
🔹无
🟠员工
🟡环境
🟠总评分(10/10)
💰$1300/person
#ezukokofood #ezukokocausewaybay #ezukokocwb #ezukoko铜锣湾 #ezukoko推荐
#ezukokojapan #ezukoko铁板烧
#foodiehk #foodie #hkfood #美食 #食好西 #隐世美食 #铁板烧 #推荐