餐厅: 香江花月 (荃灣廣場)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-11-19 1804 浏览
原来荃湾广场 得返一间打边炉😮😮唔洗拣 直上六楼😌呢间想食好耐 但因为餐厅系六楼 好少会经过 所以次次都唔记得咗🫢餐厅装修好精致 有一种宫廷感觉👑 好高贵讲野都要细声啲🤫 唔可以失礼🤣餐具 食材 通通都系上等靓料 🥘美颜花胶鸡锅系屋企嘅花胶鸡汤啊😍😍鸡味浓 无味精 仲有花胶嘅胶质饮汤可以饮到 将个口痴埋一齐超级真材实料👍🏻👍🏻每人饮左两三碗 饮够先开始打边炉😂🥩太极两仪❤️红酒浸安格斯牛、🤍黑松露牛乳浸梅花猪肉片卖相靓到 好似一件装饰品咁🖼️估唔到红酒味🍷都几重 将安格斯嘅牛味升华😍不过唔可以浸太耐 红酒味会抢味🤍反而梅花猪肉片可以长浸吸收晒黑松露嘅味道😍而且令到猪肉片嫩滑🥟七彩饺子打卡必点📸📸七种颜色 七种味道每一只都真材实料 啖啖滋味 只只有惊喜😋🍡七色丸全部都系墨鱼滑底 再配上唔同味道 粒粒爽滑弹牙🦐皮蛋虾滑呢个超开心 又有得食 又有得玩啱晒我呢个大细路😆😆皮蛋味超浓 好正啖啖虾肉 想要几弹牙 就睇你有几努力啦🤣🤣🌱鲜海带苗每条都又粗又长 好似食紧面咁 好正😋🩸台湾鸭血表面有好多窿窿 系真正嘅鸭血👍🏻👍🏻🍹香芳幻颜色好迷幻 好啱小朋友 🍹花月豪庭呢杯应该系装饰品 唔系饮品🤣🤣靓到唔舍
原来荃湾广场 得返一间打边炉😮😮

饮汤可以饮到 将个口痴埋一齐
超级真材实料👍🏻👍🏻
每人饮左两三碗 饮够先开始打边炉😂

🥩太极两仪
❤️红酒浸安格斯牛、🤍黑松露牛乳浸梅花猪肉片
卖相靓到 好似一件装饰品咁🖼️
估唔到红酒味🍷都几重 将安格斯嘅牛味升华😍