2022-05-31
介绍翻,呢间系我日日食食嘅餐厅。只要系观塘返工,65蚊就送货上门,而中环或者湾仔就有自取点。而且选择又多又健康,最适合我呢D减肥人士~ 题外话,学黄子华话斋,D嘢用左英文名真系高级左。点睇Quesadilla都高级过夹饼🤣🤣.番茄芝士夹饼 配 4个菜 Tomato & Cheese Quesadilla $65夹饼有惊喜。番茄味十分浓郁,芝士仲要拉丝。而今次我点嘅Romesco, 用番茄同香草熬煮制成,番茄味浓郁之余仲有香草味。夹饼加上Romesco,番茄味Double Up!.香草鸡扒 配 四个菜 Chicken Thigh with Herbs $65香草鸡扒经过烤制,整体都比较香口,不过鸡皮比较韧。鸡扒唔干柴,带有香草味,调味适中,值得尝试(最紧要系无骨)。.特别点名赞赏下今次点嘅腌南瓜,酸甜爽脆。口感同一般南瓜唔同,开胃得黎又有营养,十分推荐。.外卖黎,应该唔会话叫我比分挂 XD 不过如果系比个海景的话应该有一百万分。服务方面,客服姐姐好用心咁解答,同帮我处理送餐迟到嘅问题,比满分。但系如果多餐要送嘅时候,我都要落楼下去拎外卖呢一点有少少唔开心。不过65蚊就有送货呢一点,给过!
💯评分时间(满分5分)
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️