2022-11-15
餐厅喺元朗广场隔离,对正大马路,招牌超抢眼🤩装修好有土耳其风格,灯饰、墙砖都好有feel😍 食物好有质素,价钱合理,会再嚟!👉🏻浮云沙律 Fatoush都几大兜,有杂菜、车厘茄、橄榄等等,面头都洒上咗一啲脆角/饼干嘅topping,令到成个沙律更有口感,调味酸酸地咁,几开胃👍🏻👉🏻饮品,柠檬白露、芒果乳酸柠檬白露相对甜咗少少,芒果乳酸比较有特色,芒果味都几出,酸酸甜甜几好饮👉🏻烤野鸡肉卷饼份量好够,调味岩岩好,啲酱汁好惹味。感觉几健康,菜同肉比例好好,推介👍🏻👍🏻👉🏻马萨拉鸡、蒜油烤饼非常好食热辣辣,马萨拉鸡好香浓,香料味好惹味,唔会太辣食唔到其他味,鸡肉好嫩滑,连灯笼椒都好淋好甜😍😍配蒜油烤饼一齐食超正,上到嚟仲系脆嘅☺️点嚟食真系食唔停口👍🏻👍🏻
👉🏻浮云沙律 Fatoush
都几大兜,有杂菜、车厘茄、橄榄等等,面头都洒上咗一啲脆角/饼干嘅topping,令到成个沙律更有口感,调味酸酸地咁,几开胃👍🏻 👉🏻饮品,柠檬白露、芒果乳酸
👉🏻烤野鸡肉卷饼
👉🏻马萨拉鸡、蒜油烤饼