2018-12-13 878 浏览
星期五夜晚七点半去到都要等差唔多成廿分钟 入面环境都舒服 咁岩我地可以坐到四人卡位 好寛敞 但厕所就真系好一般唔系坐厕 因为得两个人 都废事叫个个大set 因为份量太大 两个人都唔食得哂 废事浪费食物 加上个set 冇我想食既德国猪手。最尾都系叫左猪手、牛柳set 各一 钟别配薯菜同饭 两个人食岩岩好首先个set 包餐汤同面包-当日系红菜头汤 我对汤唔系太多要求 佢都够热同足料之后就系个猪手 好好食! 够热 又脆身个皮入面仲系啖啖肉 唔会un同埋太咸 味道岩岩好 同埋D肉好易就起到 分别有三个sauce 个肉认为配gravy sauce 好match ! 之后到个牛柳 叫左五成熟 觉得对比岩岩猪手佢就不过不失 唔会太过出色 正正常常值得一提 个薯格虽然唔多 但好脆身同热食哂都饱哂咁制 但见隔离叫左甜品tiramisu 好香baileys味 直头传到过黎 都忍唔住叫左一份 真系味道唔错 但唯一系唔够冻个人认为 下次多人黎一定要试下大个个set 试埋其他野食 一定会再黎 十分抵食!

首先个set 包餐汤同面包-当日系红菜头汤
我对汤唔系太多要求 佢都够热同足料