2024-09-16 965 浏览
一坐低就拣咗个迷你海鲜蒸锅配寿喜烧汤底,全程店员帮手,服务周到👍🏻个炉有3层,头2层嘅海鲜嘅精华,渗透晒入去最底个层寿喜烧😍材料丰富,而且味道都超级新鲜!个人最钟意食螺😚鱼生方面,点少得刺身拼盘!生蚝大大只,三文鱼超肥美😱最正系竟然有松叶蟹同埋鲍鱼!超级佛心🤍寿司就叫咗海胆寿司、三文鱼腩寿司同埋花之恋寿司🍣海胆足料,三文鱼微微烧过之后,口感都好食咗😋港人最爱花之恋真系好大旧,一啖摆落口真系超满足小食方面叫咗麻酱麻油温泉蛋,估唔到呢个配搭又出奇地好味㖞🥚芝士焗蚝同烧虾上菜个阵仲系热辣辣~即叫即整超好呀!🌶️钟意食辣嘅朋友一定要叫炒通菜!超级惹味~而且好香辣椒味!🧀虽然食到好饱~但都系要叫炸蚝,入口非常酥脆,而且炸粉完全唔厚至于炸芝士年糕竟然可以食到拉丝,超厉害!最后临走之前店员仲提我地记得拎雪糕,好贴心🥰午市放题真系好正,唔使同人逼,价钱都唔贵😌旺角行街行到累不妨入去坐低食饱饱🙆🏻‍♀️

至于炸芝士年糕竟然可以食到拉丝,超厉害!

最后临走之前店员仲提我地记得拎雪糕,好贴心🥰