2024-09-04 312 浏览
食饱饭后成日想食甜品,甜品真系唔同胃嫁😂今日就去咗叹甜品,佢哋嘅甜品同小食质素好高,真系要记录吓👍🏻焦糖布丁🍮配曲奇雪糕🍦 - 焦糖布丁我见到就心心眼了,卖相好靓之外,佢果个Q弹嘅感觉,令我想即刻放佢入口😋布丁好滑身,加上蕉糖,劲满足。曲奇雪糕都好好味,一啖布丁一啖雪糕,无得弹呀👍🏻 焦糖脆脆香蕉🍌鲜忌廉窝夫🧇 - 卖相都系劲靓,窝夫表面布满焦糖,见到都流晒口水。窝夫外脆内软,加上蕉糖,好食到停唔到口。香蕉份量好多,加上什果,双重口感,正呀。什果西米露 - 什果份量多,都好新鲜,绝对抵食👍🏻小食方面,我劲推介,真系好好食😍波波拼盘 - 入边有薯条🍟、炸烧卖同埋炸墨鱼丸🍡。全部都系即炸,热辣辣。炸烧卖皮脆肉软,加上酸甜酱,好好味。炸墨鱼丸最好味,小猫宝都食到停唔到口😋椒盐粟米 - 必食推介,新鲜粟米🌽炸到脆卜卜,加上椒盐粉,口感同味觉带来极大冲击,真系好好味。叹甜品性价比高,品质又好,真系唔错嘅选择👍🏻

食饱饭后成日想食甜品甜品真系唔同胃嫁😂

什果西米露 - 什果份量多,都好新鲜,绝对抵食👍🏻

小食方面,我劲推介,真系好好食😍

甜品性价比高,品质又好,真系唔错嘅选择👍🏻
2024-09-01
用餐时段