星期五就梗系约一班姐妹聚旧饮饮食食吹水啦~打算夜d去朋友屋企,佢屋企系大角咀,话介绍有一间新开的打边炉好似唔错甘,佢都无试过,我地几个人就不怕死的精神试下啦!地方干净,而且有基本的蒜蓉葱同元西辣椒,过关!羊肉片($58)-份量都几多,而且肥瘦适中~味道唔错~双拼滑-墨鱼+虾($68)-可以试晒两个,又几抵食,系手打架!!!非常好食~最紧要鲜味啊~鲜冬菇($30)-有个朋友真系好钟意冬菇,佢每次都会叫,我食落又觉得几好wo,平时都少食,但呢度既又几鲜~粒粒都好大粒架!十完都仲涨卜卜!响铃($45)-打边炉必点啊!呢度既系巨型size呀!即炸的非常有心!猪肠粉($42)-本人就少食内脏,朋友叫既,都干净无味,而且又系好大片~最后最后最后就系压轴啊!手切肥牛($228大)-我地4个人,肯定要叫大的份量,一d都唔少wo!呢度d肥牛真系鲜到冇朋友啊!而且雪花分布平均~十完之后有少少弹牙,但又会融少少甘~好好味啊简直系!顺带一提呢度有好多汤底可以选择,我地就叫左猪骨汤,又系非常足料!食完仲可以继续吹水~唔错唔错~

地方干净,而且有基本的蒜蓉葱同元西辣椒,过关!

羊肉片($58)-份量都几多,而且肥瘦适中~味道唔错~

粒粒都好大粒架!十完都仲涨卜卜!

2018-06-29