2023-08-24 15 浏览
餐厅提供来自唔同产地和级数既牛肉,亦都提供其他肉类,所有食材均获国际认证。听街坊话佢哋做紧周年限定半额😎当然我呢个食肉兽,唔会错过呢款北海道千岁豚肉盛合 😏⏺️一人火山烧肉盛⏺️呢个一见到就决定要试吓😆能成功吸引城中一众嘴刁食客欢心北海道千岁豚肉肉质弹牙;西班牙豚五花肥瘦适中均匀;食肉兽推介西班牙极豚肉色泽红润光泽😻食材新鲜,只需简单烧香而非常美味。自助式拎了海苔饭同🥘餐汤日式泡菜汤慢慢享用🫶🏻酸酸甜甜,滋味无穷🫰🏻个晚实在太饿🤣特别再追加一份日本北海道千岁产豚肉🤫完全食得出肉质同西班牙豚嘅分别🤭肉质甜嫩,皮薄整体野食都唔错, 有得食又有得玩几正~ 而且地点方便我, 依家烧牛唔驶滚到咁远啦!