2024-08-18 248 浏览
要来食好嘢,一定要订位❤️餐厅环境高级舒适,适合一家大细聚餐开派对、朋友聚会🥳😳由餐前小食开始已经好精致,花生系新鲜炸, 咸酸菜呢就系自家制嘅,净系用糖同埋醋嚟腌制,完全唔咸,好开胃🤤而茶就系用咗20年嘅陈皮黎制成嘅陈皮普洱❤️好有诚意,非常清香润喉顺喉😀法式蟹肉酿蟹盖法式芝士好香浓, 配上洋葱 🧅好fresh 仲可以配埋喼汁一齐享用,仲要每一啖都系淡淡嘅蟹肉😊花旗参响螺水鸭用新鲜水鸭, 汤水好滋补清润。 平时喺屋企好少整到水鸭汤,觉得好特别。 鱼子酱炒鱼肚彩椒 鱼子酱好咸香,成件事好豪华高贵。中西合璧。鱼肚好爽口好弹呀,处理得好好。三色椒清甜可口。❤️红烧乳鸽侍应介绍用了十几年嘅卤水汁, 香脆可口。 仲有香浓嘅荷叶饭😍,淡淡荷叶清香。 最后仲有个蟹油捞面,香香辣辣好开胃总括嚟讲一间餐厅好适合开派对,一大班人嚟玩黎食好野都好有私隐度❤️

法式蟹肉酿蟹盖

花旗参响螺水鸭

鱼子酱炒鱼肚彩椒

红烧乳鸽
侍应介绍用了十几年嘅卤水汁, 香脆可口。

• 法式芝士蟹肉酿蟹盖