2024-08-12
餐厅环境开扬,望到铜锣湾夜景装修有格调又有气派,配上暖色系灯光,好适合聚会迷你三色丼$178一次过满足哂三个愿望蟹味噌蟹肉,海胆三文鱼子,渍蛋黄吞拿鱼蓉,用料新鲜,配上适量特色赤醋饭,啖啖鲜甜究极海鲜杯$98由多种海鲜堆砌出黎,层层有序,由上而下系鳕鱼片,黑鱼子,三文鱼子,海胆,吞拿鱼蓉,蟹肉,蜜柑同果冻每啖味道清甜,层层紧扣,口感丰富,令人拇指大动海胆左口鱼边虾卷$78混合住海胆,左口鱼边同吉烈虾面头系炙烧过左口鱼边同海胆,入口香滑,感觉入口即溶,食到中间系又香乱又弹牙既吉烈虾呢个配搭感觉新颖,令人难忘四重芝士炸虾卷$48面头铺有多层火炙过既cheese, 连埋炸虾卷内既cream cheese 成件入口,阵阵既奶酪芝士香味向口腔中盘旋,余韵十足明太子芝士玉子烧$78玉子滑溜得黎又热辣辣,火候刚刚好,散发出淡淡既蛋香味连埋明太子沙律酱同蟹子一齐食实在无懈可击蟹膏豆腐鳕鱼干$58豆腐伴随着咸香味香浓既蟹膏,令到香脆既鳕鱼干更添风味,劲好食柑橘柚子酒$68味道酸酸甜甜,配日本菜啱哂抹茶牛奶$48好重抹茶味,面头够哂creamy, 唔算好甜环境好,食物视觉效果又好,食物质素仲高,一定会en
装修有格调又有气派,配上暖色系灯光,好适合聚会
迷你三色丼$178
一次过满足哂三个愿望
究极海鲜杯$98
每啖味道清甜,层层紧扣,口感丰富,令人拇指大动
海胆左口鱼边虾卷$78
混合住海胆,左口鱼边同吉烈虾
呢个配搭感觉新颖,令人难忘
四重芝士炸虾卷$48
明太子芝士玉子烧$78
玉子滑溜得黎又热辣辣,火候刚刚好,散发出淡淡既蛋香味
连埋明太子沙律酱同蟹子一齐食实在无懈可击
蟹膏豆腐鳕鱼干$58
柑橘柚子酒$68
味道酸酸甜甜,配日本菜啱哂
抹茶牛奶$48
好重抹茶味,面头够哂creamy, 唔算好甜
环境好,食物视觉效果又好,食物质素仲高,一定会encore