📍 韩珍 (宝勒巷) (尖沙咀)尖沙咀宝勒巷6-8A号盈丰商业大厦1楼———————————————一坐低店员已经送上不同前菜同酱料俾我哋,除咗平时常见嘅泡菜、芽菜等,比较惊喜嘅系有腌虾仔同鱿鱼🤩🤩 仲要系无限添食,我哋都忍唔住添咗两次🤭 亦都有提供生菜俾我哋包住烤肉去食,成餐饭食落无咁腻😛 韩牛套餐 (二人套餐)(💰: 588 hkd) 前菜:酿冬菇伴柚子沙律🥗炸蛋梳乎厘柚子沙律酸酸甜甜好清新好开胃,柚子味都几香!炸蛋梳乎厘份量好大好多😆 样貌都好吸睛,真系成个梳乎厘咁~牛肉:韩牛西冷牛扒、雪花牛肉、调味特级牛肋条西冷牛扒绝对系招牌😍😍 超厚切,充满香浓肉汁!雪花牛肉方面油脂分布均匀,亦好有咬口🤤牛肋条原条已经切好上,本身已经有调味,食落好软腍,甜甜地好香~主食:明太鱼面韩式泡菜解酒锅明太鱼面系一种冷面,食落又系酸酸甜甜几开胃,捞埋明太子都几夹😛 泡菜锅嘅汤超好饮,唔会过辣过咸但又够香够惹味!而且配料好足,基本上淡淡都有𩠌,性价比唔错~韩式手作雪糕:🍦食完烧肉点少得食番杯雪糕降下温🤭 手作雪糕口感好滑,仲带有微微奶香,解腻一流!饮料:薄荷椰子沙冰🍧沙冰好香椰子味,反而薄荷味就唔算太出
📍 韩珍 (宝勒巷) (尖沙咀)
尖沙咀宝勒巷6-8A号盈丰商业大厦1楼
———————————————

韩牛套餐 (二人套餐)
(💰: 588 hkd)

前菜:
酿冬菇伴柚子沙律🥗炸蛋梳乎厘

牛肉:
韩牛西冷牛扒、雪花牛肉、调味特级牛肋条

主食:
明太鱼面
韩式泡菜解酒锅

韩式手作雪糕:🍦

饮料:
薄荷椰子沙冰🍧
沙冰好香椰子味,反而薄荷味就唔算太出🫣 饮落味道好浓郁,唔知点解有啲似饮香蕉奶昔嘅感觉😆

整体评分 (6个🐽为满分)
味道:🐽🐽🐽🐽🐽 🐽
抵食:🐽🐽🐽🐽