2019-09-29 1896 浏览
呢排好想在香港揾西班牙餐厅食下好西,今次嚟既系位于苏豪区既Iberico。系呢到,一班中学同学吹下水食下野都几唔错,入面系几高级既布置,但倾计又唔会太过拘谨,几舒服。在七点前系happy hour时段,叫野饮同小食都好抵食,一杯cocktail or Sangria都只系三十几蚊,我就叫左杯Sangria Blanco,望落好似杯水咁,实质好香好够味。Caramelized Goat Cheese Sala系几值得推介,其实系冇蕉糖在芝士上面,而系将羊奶芝士煎香,再捞沙律食,好香好正!Salmon Tatar用好多种香料捞埋一齐食,店员特登在我地面前捞,比我地打打卡。最后推既小食系Fried Calamari,亦都系当中最受欢迎既小食,又脆又新鲜!强烈推荐!Grilled Sea bass,虽然睇落只系普通煎香,不过皮脆内滑,系一道几开胃既主菜。嚟西班牙餐厅冇理由唔食Seafood Paella既,其实我一直都觉得每一间西班牙餐厅佢地既炒饭都差不多,不过尼间算系比较突出既,料多个汁又唔会好腻。最后到最重要既USDA Prime OP Rib,真系好大同好好食,五成熟岩岩好,嚟尼间餐厅一

最后到最重要既USDA Prime OP Rib,真系好大同好好食,五成熟岩岩好,嚟尼间餐厅一定要试下尼块重量级既扒!我只系出去倾左个电话,番转头只系得番一块,证明大家都好中意,太可惜了!