2023-07-21 66 浏览
系the one 行完街真系好需要进补下。商场顶部其实好多餐厅,而今次进补嘅就系茶墨啦!我觉得依间舖头好系好在佢隔离仲有啲位可以俾你坐低慢慢饮完嘢倾埋计食埋cake之后先走人都得,唔使焗住一定要喺条街一路行一路饮餐厅都提供左一啲配搭上面嘅优惠意式雪糕我今日呢就拣咗两杯嘢饮第一杯系士多啤梨雪糕奶昔。其实平时我饮嘢都会选择走甜等,但今次唔记得咗,收到嘅时候先至醒起。但好彩杯嘢饮落又唔系特别甜,而且再加埋士多啤梨嘅酸酸地,好正。而佢嘅奶昔都唔会特别heavy 好正。上边嘅cream其实都唔系特别甜/腻cream.而我饮落都会饮到雪糕俾佢种质地,整体来讲成个配搭好唔错,令到我想试埋其他雪糕奶昔朋友另外叫嘅系麻糬芋泥茉莉鲜奶绿。我见到佢嘅芋泥真系份量劲祝,大家谂𠮶阵记得一路饮一路食,如果唔系最尾就会整返好多😂我地另外仲叫左件日向夏橙芝士蛋糕。超好食。佢嘅芝士质感好细腻。底就蛋糕质地feel 一d. mix 埋个香橙味,坚.夏日之选
餐厅都提供左一啲配搭上面嘅优惠

意式雪糕