Sky726

2020-11-12 244 浏览
食西餐除咗食味道之外,仲要食埋个环境,今次嚟呢间餐厅,环境真系一流,另外佢哋嘅服务态度嘅水准真系唔错。呢间餐厅都几多人食,可能贪佢气氛好好另外佢哋个生蚝package都几抵食,另外加多杯白酒都系$78另外佢哋有啲set dinner,总共有三款选择,但基于,想食多啲唔同款式嘅嘢,所以我哋冇叫到。气氛简直一流。先叫咗个烟三文鱼沙律,烟三文鱼嘅份量真系好多,比起出边嘅食肆足足多一倍,沙律菜配青瓜、蕃茄,加埋沙律醋,真系好开胃。墨西哥芝士薯条,佢有分素食同埋肉食,今次叫咗肉食薯条,佢嘅份量都几多,配上沙律酱、蕃茄、牛肉碎,比较似墨西哥薯片,因为落咗沙律酱,都会醒胃。慢煮16小时辣猪肋骨,口感一流,先讲个汁,虽然辣但系真系好浓味,辣辣地食落口唔开胃,虽然我哋已经食到饱饱地,但系都好想继续食,佢嘅肉嘅质地真系好淋,一切就撕开,加上焗薯角,正。最后叫咗个脆炸鱿鱼圈陪他他汁,鱿鱼圈啲肉好弹牙,但又唔会痴牙,新鲜热辣上菜好好食,配埋他他汁,真系一流。
呢间餐厅都几多人食,可能贪佢气氛好好

气氛简直一流。