2022-10-05
呢间真系高级火锅享受~~ 坐得舒服仲有靓景 👍酒火入锅 ($328)系佢地既signature ~~ 咁一定要试试1! 汤底有五格 包括独特木瓜锅 / 蕃茄波士顿龙虾锅 / 清汤萝卜牛腩锅 / 四川麻辣锅 / 潮州沙嗲锅个木瓜锅系真系有几大旧木瓜系入面 仲有D虾 第一次食木瓜锅 感觉有D奇怪😂😂 潮州沙嗲锅好正 好浓味!! 但食得多真系好漏同好饱 要夹杂下D清汤食先得🤣顶级安格斯牛小排 ($268)呢个牛小排非常之抵食,逐片逐片挂出黎都好美观,好适合打卡🤣食落去,油脂味重之余,牛味都唔会抢走晒!黑松露虾蟹饺 ($68)必 点 !! 劲香黑松露味!!! 😍 入面真系啖啖虾同蟹肉 一只好大只七星报喜 ($98)七种唔同颜色的墨鱼丸,每种颜色代表著唔同的味道,十分有特色,值得一试!❤️黄金炸鱼皮 ($78)邪恶之选 好多咸蛋黄酱 同埋炸得好香脆 🥰 但劲大碟 两个人食真系搞唔掂 建议4个人先好叫🤣 唔系到最后会食得好辛苦仲叫左蔬菜拼盆 ($68) 同 杂菌拼盆 ($58)都好fresh~~ 打边炉叫菜岩哂 可以索哂D汤汁🤣🤣
酒火入锅 ($328)
顶级安格斯牛小排 ($268)
黑松露虾蟹饺 ($68)
七星报喜 ($98)
黄金炸鱼皮 ($78)
仲叫左蔬菜拼盆 ($68) 同 杂菌拼盆 ($58)
都好fresh~~ 打边炉叫菜岩哂 可以索哂D汤汁🤣🤣