CHUTNEY

2024-07-14 416 浏览
之前都介绍过呢间中环大馆附近嘅印度菜,今次再去竟然转咗Menu!冇咗我嘅大爱八爪鱼🥹可能要A La Carte 先有。不过新menu就抵食咗好多, $148起就有set lunch, 有齐appetiser, main course, 甜品同饮品! 🫘Bhalla Papdi Chaat系加上乳酪同埋豆蓉嘅印度传统小食,非常有新鲜感😆🐙Squid新menu嘅八爪鱼系用辣香料腌过嘅,然后拎去炸,啖啖肉,带来味蕾嘅刺激😀🍗Butter Chicken呢个咖喱鸡系呢间店嘅招牌菜,用牛油咖喱煮烤过嘅鸡肉,非常香口!🤤🌽Baby Corn Curry用上嫩滑鲜甜嘅粟米笋配咖喱汁,配上烟靭香口嘅Naan, 系绝配🤩🍹Apple Freshener青苹果配上梳打汽水,非常清凉,消暑一流!😎🥭Mango Lassi芒果加乳酪嘅绝配,次次嚟到都一定会嗌😙🍰Sweet of the day今日嘅甜品系斑斓蛋糕,个人都几钟意,唔会太甜🥰

🫘Bhalla Papdi Chaat
系加上乳酪同埋豆蓉嘅印度传统小食,非常有新鲜感😆

🐙Squid

🍗Butter Chicken

🌽Baby Corn Curry

🍹Apple Freshener
青苹果配上梳打汽水,非常清凉,消暑一流!😎

🥭Mango Lassi
芒果加乳酪嘅绝配,次次嚟到都一定会嗌😙

🍰Sweet of the day
今日嘅甜品系斑斓蛋糕,个人都几钟意,唔会太甜🥰