2024-03-05 20 浏览
黄金鱿鱼:好少食到大大条既黄金鱿鱼,蛋黄味香浓,炸粉唔厚。啖啖既满足,送啤酒一流。火锅汤底:药膳拼麻辣。药膳汤底当归味浓郁,亦都好多配料,奶白色既汤底 大大增加食欲。麻辣汤底就更加唔使讲,色香味俱全。顶级牛颈脊:食牛肉最怕就系切到太薄,夹两野就散。呢份牛颈脊厚度适中,有咬口。雪花文嘅脂肪分布,一睇就知质素如何。食落口亦都冇令人失望,牛肉味浓郁,亦都唔会有筋,食完一碟都感觉意犹未尽想食多碟。牛柏叶:份量适中,牛柏叶几新鲜同爽口,配埋麻辣汤底简直无得输。墨鱼滑: 拳头咁大粒嘅墨鱼滑,份量有返咁上下。食落亦都好弹牙有墨鱼滑香,如果有埋墨汁版嘅更加好。响铃:新鲜现炸,落水3秒就食得。一份有八条,份量算多。其他:叫咗啲蔬菜拼盘同薯粉同等等,正常发挥 无镬气。饮品:叫咗一Jar薏米水,解一解油腻,有柠檬味,唔会太甜,都几好饮。总结:食物及汤底都10分讲究,食材新鲜,份量亦都颇大。环境宽敞唔会太逼夹,钟意怀旧但对食物质素有要求嘅你不妨一试。

响铃:新鲜现炸,落水3秒就食得。一份有八条,份量算多。

其他:叫咗啲蔬菜拼盘同薯粉同等等,正常发挥 无镬气。