2024-11-29
今晚下班跟爸爸到了缘聚吃日式放题,每日都有特价时段,今晚我食了6-8点两小时任饮任食放题,仲加了$190 升级美味食材。升级了之后又多款美食可以任食。首先介绍一下升级后有什么美味食材,有美味生蚝,生蚝肥美新鲜,又可以任食,正。仲有长脚蟹、冬阴公大头虾汤、烧榴连、鹅肝手卷、拖罗、蟹肉甲罗烧等等,全部都相当名贵及美味。我都十分喜欢拖罗,看到相当高质,入口即融,可以点刺身或拖罗寿司,各有不同口感,相当好味。蟹肉甲罗烧都超吸引,把蟹肉蟹膏放到鱿鱼薄片上,好鲜甜好好味,想不到食日式放题都可以吃到鲜甜既甲罗烧。烧榴连啖啖肉,榴连烧过后又香又美味,入口即融,榴连迷必定要吃。日式放题都有超多款式食物,就算唔升级都有超多高质食材。刺身款式又多,又鲜甜,正。寿司类都是我的最爱,寿司又唔会太大件,所以一口一件寿司,可以试多点唔同款。炙烧寿司都相当惹味,经过炙烧令鱼油更香更美味。食左超多唔同款式既寿司~大满足海鲜类都相当款式多,有芝士烧大虾,啖啖肉又弹牙爽口,芝味满分。又有芝士烤帆立贝,啖啖芝香,帆立贝又爽口弹牙,正。仲有惹味蒜蓉烧蚝,相当惹味,蚝又肥美,出色。比目鱼、鲭鱼等等都相当美味。小食类都劲多款,有麻
小食类都劲多款,有麻辣鸡翼串、芝麻鸡翼、美味羊架、鸡软骨串、天妇罗大虾、烧菠萝、榴连炸弹等等,应有尽有,两小时时间充足,美食款式又多。
食饱饱仲可以点 甜品呢,由于真系太饱了,食了一件芝士挞,芝味无穷,挞皮香脆,正。