餐厅: 一遊
资讯:

2023-07-05 29 浏览
一间好有日本特色嘅餐厅, 环境好好, 约埋几个朋友一齐唻食饭, 可以静静地倾吓倾刺身盛合五点(特 $450)呢款真系好惊喜, 一上枱我哋都哗哗声, 摆盘好有和风感觉🎋大拖罗非常肥美, 好香油脂味🤤其他嘅仲有厚切油甘鱼, 赤贝, 牡丹虾, 每一样都好新鲜寿司10贯 $28810款寿司真系每一款都切系好厚身, 食落去够鲜味又有口感, 海胆都系填到满满🧡4款串烧8串 $396之前对牛舌嘅印象麻麻, 但系呢度嘅烧牛舌好唔同, 有牛肉味, 口感亦好好, 比一般牛片烟靭少少, 唔错㖞😲银鳕鱼西京烧 $178银鳕鱼油脂丰富, 一向都唔会令人失望, 呢度仲要加埋咁有心思嘅摆盘, 赏心悦目🌺有机柚子酒 试饮价$45饮品选择有好多, 最有特色系呢只柚子酒, 用咗日本高知县嘅有机柚子, 有好香嘅柚子味, 甜味刚好, 用唻送串烧好夹餐厅唔单只食物高质, 服务都好好, 店员会一路留意每张枱有咩需要👍🏻所以几个朋友觉得都满意

刺身盛合五点(特 $450)

寿司10贯 $288

4款串烧8串 $396