2022-12-04
上环有一间正宗的江浙菜,环境方便 ,地铁站一出就揾到,环境非常舒适高贵。全新嘅装修❤️ 餐牌嘅𩠌菜选择,非常多,服务非常好,waiters 非常细心,成日跟进上菜嘅速度 ,定期斟水斟茶,服务周到🫡🫡 喜欢茗茶嘅人,呢度非常适合你,呢度有好多靓茶选择。嚟到嘅时候见到全场爆满,幸好我们有订位,而且见到入边有好多个私人包厢,开party正😄隔音非常之好。可以有个privacy area!小笼包即叫即蒸,非常好味,超级爆汁,肉质嫩滑❤️ 干烧虾球 ,酸酸甜甜非常开胃,虾肉爽口弹牙,每只都非常大只,而且有牛油香味🤤师傅用心制作😊$268 有足足六大只,我觉得好味过龙虾😏 第一次试呢个菜式,感到非常惊喜😳 枣泥糕,上层烟靭下层软糯,卖相非常优雅,花花造型,打卡之选,好味过好多大酒楼😳 如果新年有得买黎食就好啦。担担面都非常出色,麻酱汁味浓👍🏻👍🏻👍🏻
全新嘅装修❤️
担担面都非常出色,麻酱汁味浓👍🏻👍🏻👍🏻