2022-10-26 253 浏览
中环一间高级法国菜🍴~-ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤLunch set $498🔹Starters (x2)▫️Fried squid / Tuna carpaccio▫️Croquettes / Lentils同fd share食有4个starters好丰富🤣🤣个tuna carpaccio好开胃好食~squid本身望落好似好炸有d厚粉, 但食落原来又还好🤣croquettes都唔错~之后唔知拣咩就拣左lentils, 但系真系太健康好多豆🥲早知都系拣多个tuna carpaccio算😗🔹Main courseSagabuta pork / Pan fried bream个pork煮得好靓淡粉红色, 肉质好嫩, 有少少肥肉果d仲正🤤🤤🔹DessertCream brulee (+$120)佢个cream brulee系2人份劲大碟, 虽然觉得佢比一般cream brulee真系出色d好creamy好好味🤤🤤但都真系食唔哂🙊
中环一间高级法国菜🍴~
-ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Lunch set $498
🔹Starters (x2)
▫️Croquettes / Lentils

🔹Main course

🔹Dessert
Cream brulee (+$120)