2022-06-17
ฅ( ̳• ·̫ • ̳ฅ) ° 𖥧𖡆𖦥⠱ꎺ⠜ 南瀛水产° 𖥧𖡆𖦥⠱ꎺ⠜ꔛ☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧再次光临尖沙咀南瀛水产吃好西~上次光临念念不忘🫶🏻✨呢度嘅吊灯装饰🥰好有气氛𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝蚧味噌甲罗烧𓌈˒˒*蟹膏同蟹籽混鹌鹑蛋烧😍!味道香浓幼滑~唔够喉即刻想嚟多一个😋𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝ 特上寿司盛𓌈˒˒*有带子,大虾,海胆,拖罗等等嘅寿司🍣每款都好大件,而且好高质素!极力推介🤓𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝ 南瀛极上刺身丼𓌈˒˒*吞拿鱼溶,大虾,三文鱼等~高级嘅享受😎肉质鲜嫩,大件又满足✨𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝ 云丹刺身𓌈˒˒*念念不忘嘅云丹刺身🫶🏻海胆啊😍!一堆嘅海胆~食落鲜甜唔腥😋°. ︎* 。.:*・° ✰.。.:*・° ✰.。.:*真系值得再次光临🥰!大满足❤️➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶(⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果钟意我嘅分享记得fσℓℓσω我 ◡̈ ༘₊˚· ७── ⁼³₌₃ ˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ @南瀛水产≋ ≋ 尖沙咀金马伦道5号太兴广场5楼༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•
° 𖥧𖡆𖦥⠱ꎺ⠜ 南瀛水产° 𖥧𖡆𖦥⠱ꎺ⠜
再次光临尖沙咀南瀛水产吃好西~
上次光临念念不忘🫶🏻✨
呢度嘅吊灯装饰🥰好有气氛
𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝蚧味噌甲罗烧𓌈˒˒*
蟹膏同蟹籽混鹌鹑蛋烧😍!
味道香浓幼滑~唔够喉即刻想嚟多一个😋
𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝ 特上寿司盛𓌈˒˒*
有带子,大虾,海胆,拖罗等等嘅寿司🍣
每款都好大件,而且好高质素!极力推介🤓
𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝ 南瀛极上刺身丼𓌈˒˒*
吞拿鱼溶,大虾,三文鱼等~
高级嘅享受😎肉质鲜嫩,大件又满足✨
𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝ 云丹刺身𓌈˒˒*
念念不忘嘅云丹刺身🫶🏻海胆啊😍!
一堆嘅海胆~食落鲜甜唔腥😋
°. ︎* 。.:*・° ✰.。.:*・° ✰.。.:*
真系值得再次光临🥰!大满足❤️
➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿