2016-08-30 384 浏览
朋友生日想揾间高级小小嘅西餐同佢庆祝,系open rice上面见到呢间好唔错又近朋友屋企,于是就订咗枱。哗!去到门口感觉好high class原来有两层,地下系吧,楼上系西餐,虽然只有两层,但都有电梯。里面嘅装修好舒服,枱同枱之间相隔好远,有充足嘅空间,而且柔和嘅灯光配合整洁嘅摆台,店员都着好端庄嘅西装,成个感觉就系去咗高级西餐厅。我唔想饮酒就叫左杯Ginger Ale🍹有气同埋淡淡既疆味,好唔错!Ox-tail Consommé 牛尾配雪利酒汤,第一啖饮落去就觉得好纯、好清甜既牛味!绝对无味精既汤!Shrimps Cocktail 有6只已脱壳大虾配芒果沙律酱同生菜丝,虾肉好鲜甜,肉质好实,口感一流!配合芒果沙律酱甜甜地,好match食主菜前送餐包,有三款可以选择Dry Sirloin 配薯仔同芦笋...好小食配菜既我今次都忍唔住要食,薯仔好简单有淡淡地咸味,但好清甜!食左一啖之后忍唔住食晒芦笋好大条好清甜,都系食晒😁重点系肉眼扒好淋好香牛肉味,呈现粉红色...咬落去好juicy!!!!!完全唔洗用任何酱汁
哗!去到门口感觉好high class
绝对无味精既汤!
食主菜前送餐包,有三款可以选择
芦笋好大条好清甜,都系食晒😁
2016-08-22