2025-01-11 171 浏览
最近出完bonus要奖励自己食餐好🥰拣左呢间和牛烧肉店!餐厅装修好靓,而且全部都系独立卡位,私隐度十足。而家做紧优惠,好多拼盘都有特价好抵食😍豆腐沙律|用上日本豆腐特别滑👍🏻仲有浓郁既豆味,面层加上木鱼丝更有口感。沙律菜新鲜爽脆,加埋芝麻酱好清新!鸡蛋汤|第一次饮😍有蛋花、香葱同香菇,好有住家汤既感觉,好暖胃🥰A5特选和牛西冷&烧肉拼盘|拼盘内有特选和牛西冷、特选和牛牛排肉、薄烧和牛肩眼配寿喜烧汁、和牛牛排肉同厚切牛舌。因为和牛肩眼比较薄,难控制火候,所以店员会帮手烧👍🏻烧完点埋蛋泡,完全系滑入口🤤和牛肩眼本身已经沾左寿喜烧汁,香甜浓郁。和牛西冷系全晚VIP,肉质有弹性,而且好嫩同好juicy🤩厚切牛舌粉嫩爽口,烧到外脆内软,入口口感一流!特选和牛牛排肉正花纹理超靓,油脂分布平均,接近入口即溶🥹和牛牛排肉相对无咁肥,肉味较浓👍🏻因为蜗牛油脂感好重,配埋饭就无咁腻!柚子雪葩|食完咁多和牛,食番个柚子雪葩即刻觉得好清新,超解腻👍🏻午餐时段仲有提供lunch set几抵食!和牛真系好好味❤️

而家做紧优惠,好多拼盘都有特价好抵食😍

豆腐沙律|

鸡蛋汤|

第一次饮😍有蛋花、香葱同香菇,好有住家汤既感觉,好暖胃🥰

A5特选和牛西冷&烧肉拼盘|

柚子雪葩|

食完咁多和牛,食番个柚子雪葩即刻觉得好清新,超解腻👍🏻

• 薄烧和牛肩眼配寿喜烧汁
  • 和牛西冷