2023-09-26
临近中秋节,公司老细话请我地同事食饭慰劳下大家,老细真系好,带我地黎间高级中菜馆食饭,仲要book左间房😍老细请就梗系佢点菜花雕无锡酱烤肉腩排,佢既肉质鲜嫩,又带肥美既感觉,带有肉汁再加埋佢个酱好惹味,正呀😛摩利菌上汤焗乳龙虾,佢个龙虾好新鲜,肉质弹牙,加埋啖上汤更有鲜味,细细只既乳龙虾真系第一次食,试完好有喜感😄鲍汁家乡炆酿豆腐,黎左d肉类就叫番个蔬菜类既𩠌,个豆腐好滑,外面脆脆地几有口感,鲍汁个味够浓,夹埋一齐就好好食👍🏻白灵菇鱼汤浸凉瓜粉丝星斑球,呢个𩠌既鱼汤好有鲜味,仲有凉瓜同粉丝加埋吸左个鱼汤味食落更佳,星斑鱼肉都一样系咁新鲜花雕芙蓉蒸星斑球,我地都好钟意食鱼,呢个蒸既星斑球同样新鲜,鱼肉嫩滑,正呀鲜蟹钳高汤百花环,呢个蟹钳劲大只,上面有小小鱼子酱加埋,卖相同味道都非常好,一口咬落去又啖啖肉,好满足既感觉脆香贵妃鸡,呢只鸡整得好香,皮脆肉嫩,鸡肉几滑,要趁热食先感受到最好既一面杏汁芝麻汤圆,临尾用一个糖水结束,呢个汤圆皮唔会好厚,食落好烟韧,杏汁又够甜,食完岩岩好
老细请就梗系佢点菜