2024-01-16 643 浏览
朱敏记大排档地理位置方便,餐厅非常易揾,坐得都好舒服,好岩同朋友黎吹水食饭呀!我地中意辣既真系好满意,好似佢地既煲仔肥肠,色香味俱存,由上菜果一刻起就散发著诱人既香气,煲仔肥肠集鲜嫩肥肠,软腍薯仔同独特香辣调料于一体,带黎口感既层次感,肥肠煲既肥肠炖得岩岩入味,既保持到肥肠本身既韧劲,又不失嫩滑口感,薯仔既软腍同肥肠既韧劲相互衬托,更加突出菜品既口感。煲仔既调料浓度恰到好处,令人难以忘怀🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳另一个辣味满满既就系永州血鸭,以其鲜美既口感同味道赢得不同食客既赞誉,好多枱都有叫,血鸭好鲜美,肉质嫩滑,鲜嫩多汁,食到血鸭本身淡淡既甜味,而且唔会有任何腥味,真系独特且美味🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩