2021-11-11
2057 浏览
系呀!你哋冇睇错🤣系中菜!嚟到呢间中菜有地道港式西嘢😂🎉焗猪扒饭🎉呀呀呀🥰😋🤤首先我真系为咗呢兜焗猪而来,呢个价值$208蚊嘅焗猪扒饭😍的确冇令我失望😋首先大兜到一个点,份量一定够4个人食!😆一上台我都哗咗声😂😂另外就系佢炒底饭,好香,好有镬气,个汁似鸳鸯炒饭𠮶只,有蕃茄、洋葱!超级香,口感very good👍🏻👍🏻👍🏻 主角猪扒就真系厚切😍厚度目测有2cm😍仲要面层有少少脆脆哋,一啲都唔嚡,仲好松软,好好味呀🤤🤤🤤另外仲叫咗几碟𩠌,份量都大碟🤣🤣烧鸡好正,平时我唔食鸡皮,呢个佢块皮劲薄,炸到好脆,一啲鸡油都冇,连皮食坚正🤣🤣另外嘅咕噜肉都系水准以上,细细粒,方便一啖一粒😂😂👍🏻👍🏻个炸粉完全唔厚,好食👍🏻最后嘅鲜蚌浸时蔬,系好香嘅鱼汤,白菜仔同埋象拔蚌仔,超鲜甜😋👍🏻,白菜索晒啲汤汁,好味👍🏻👍🏻-望月焗猪扒饭 $208-新鲜脆皮吊烧鸡 (半只)$338-无花果咕噜黑豚肉 $198-浓汤鲜蚌浸菜苗 $178
-望月焗猪扒饭 $208
-新鲜脆皮吊烧鸡 (半只)$338