中环呢间🌊泷🌊真系一试难忘😍一向好钟意食天妇罗,做得咁细致、感觉咁high Class 既真系得呢间!环境好decent, 干净舒适,我老板觉得非常满意同体面😆话我有taste 店员递上绿茶(几好饮!)同Menu,好有礼貌介绍出品,唔错;试试佢个Executive lunch 👍🏻👍🏻开胃菜 - 海哲龙虾肉啫喱超鲜超甜💯龙虾肉好弹牙呢个前菜我最欣赏左边既水母脚😆唔系到到有得食- 仲要好食!师傅真系一板板新鲜海鲜拎出黎,每道菜一放入口就知唔系一般货!!全部刺身都好鲜好鲜...唔系随便食到既质素...重头戏天妇罗❤️😍💯师傅好纯熟既手势系我地面前即炸即serve 🍤🐟鲍鱼🦑🍄炸粉轻巧、富油香之余又不腻、不盖过食材既新鲜慢慢享用完一道又接一道,非常满足🤩🤤真系omakase 既💎级体验😆热食 - 烧🐂🥩超正!!肉质鲜嫩、调味酱油简单 - 考功夫!主食荞麦面🍜清爽轻巧,为一轮高质美味画上完美既句号🤩perfect !!最后最后仲有蕨饼🍵也是高级的货色茶味香浓,质感烟韧🤤临走见到仲有好多唔同种类既set lunch 选择...下次订个靓位继续!😆中环门面好既餐厅多,但做到内外兼修、食材高质又畀到奢

开胃菜 - 海哲龙虾肉啫喱
超鲜超甜💯龙虾肉好弹牙

呢个前菜我最欣赏左边既水母脚😆唔系到到有得食- 仲要好食!

全部刺身都好鲜好鲜...唔系随便食到既质素...

重头戏天妇罗❤️😍💯
师傅好纯熟既手势系我地面前即炸即serve
🍤🐟鲍鱼🦑🍄
炸粉轻巧、富油香之余又不腻、不盖过食材既新鲜
慢慢享用完一道又接一道,非常满足🤩🤤
真系omakase 既💎级体验😆

热食 - 烧🐂🥩
超正!!肉质鲜嫩、调味酱油简单 - 考功夫!

主食荞麦面🍜

最后最后仲有蕨饼🍵也是高级的货色
茶味香浓,质感烟韧🤤

中环门面好既餐厅多,但做到内外兼修、食材高质又畀到奢华快感既 我绝对会推荐泷😍

2018-08-06
用餐时段