2024-08-15
呢排心思思想打边炉🍲第一时间就谂起牛大人,因为佢嘅套餐性价比真系好高,无论系食物质素定系服务都系好高质。服务员非常有礼貌,安排好就座就即时提供QR code📱俾我地拣食材。餐厅嘅座位舒适,最紧要系冷气够,食得舒服。🥩澳洲极上和牛吃到饱 $328牛大人有成10款汤底拣,今次拣个鸳鸯锅,一个要麻辣🌶️一个就要左台湾凤梨鸡锅,非常足料,有半只鸡既鸡件,仲有苦瓜、白菜等,饮落清甜不油腻,清热又养生。呢𠮶餐已经包括左大部分肉类,包括猪牛羊海鲜等,选择非常多,今次特别推介几款必点好食又可回本嘅食材俾大家🤩🔸澳洲和牛M5牛肩卷 🐮澳洲和牛花纹分布劲靓薄,入口即化,肉质鲜嫩带有丰富油脂,真令人回味无穷。🔸澳洲M9和牛牛丸跟餐每人免费赠送两粒,牛味超级香浓,劲弹牙,咬落去仲会爆汁,正😍🔸 安格斯牛小排肥瘦相间,轻灼十秒就已经熟了,食落嫰滑,牛味都浓郁。🔸 澳洲和牛牛胸爽牛胸爽系胸腔肋骨中间的软骨部位,含丰富嘅骨胶原,食落非常爽脆🤤🔸海鲜种类都有唔少,有台湾鲷鱼片、新鲜沙白、鲜甜海虾🦐仲有特别嘅蟹籽墨汁浆同爽脆嘅炸鱼皮。🔸水莲水莲爽口,配合埋其他肉类,反而有一种refresh嘅感觉。🔸 少爷PLSNER啤酒
🥩澳洲极上和牛吃到饱 $328
🔸澳洲和牛M5牛肩卷 🐮
🔸澳洲M9和牛牛丸
🔸 安格斯牛小排
肥瘦相间,轻灼十秒就已经熟了,食落嫰滑,牛味都浓郁。
🔸 澳洲和牛牛胸爽
🔸海鲜
🔸水莲
水莲爽口,配合埋其他肉类,反而有一种refresh嘅感觉。
🔸 少爷PLSNER啤酒 $58
打边炉又点少得啤酒呢,呢款少爷啤🍻百分百香港制造,清爽消腻,爽呀!
🔸其他饮品
雪柜有几款牛大人自家制手工冷泡茶,如桂花乌龙、洛神花茶等,如果钟意手摇饮品,仲可落单叫金桔椰果,鸭屎香柠檬茶。
🔸 甜品
而家牛大人全线同 Dreyer's 雪糕合作,至8月31 日期间,晚市入座就可以任食5款口味的Dreyer's 雪糕🍦当中包括开心果甜筒、开心果脆皮雪条、士多啤梨雪条、雪呢拿雪条及榛子脆皮雪条,真系劲满足!
澳洲极上和牛餐:
- 正价时段 $328/一位
- 21:00pm后入座$308/一位
- 早鸟或宵夜时段 $288 /一位
香港有9间分店:遍布旺角/荃湾/ 铜锣湾/ 尖沙咀/观塘/沙田/元朗/将军澳
#foodie_couple_hk_sm816