2022-12-25
周日去的呢间特式菜门口厨窗已经见到佢相当、相当之有圣诞气氛入左去留下脚毛,试完发觉佢仲要相当高质(⌯¤̴̶̷̀ω¤̴̶̷́)┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈︎ ︎ 𐂂 ⑉ 𝑺𝒍𝒐𝒘 𝒄𝒐𝒐𝒌𝒆𝒅 𝑩𝒆𝒆𝒇 𝑪𝒉𝒆𝒆𝒌 𝑩𝒂𝒓𝒃𝒂𝒄𝒐𝒂 ¹⁸⁹一上菜惊见咁大件牛面肉😱,想讲多两句平时餐厅通常俾一丝丝咁上碟,今次店家毫不保留咁样佢原件牛面肉放上一大碗牛肉汤内。 旁边放有番茜、青柠同洋葱碎放进汤一并享用。牛面肉炆得相当之嫩滑,用匙羹就能轻易将佢分开,一件件夹进饼皮进食。牛肉饮落相当舒服,好香、好纯既牛肉香味,仲一点都不口渴。夹落去三块墨西哥Tortillas 软软的玉米皮,玉米皮本身没什么味道的,沾上佢在旁边微微带辣的莎莎酱,老土d 讲句,谁都不占谁的风头。𐂂 ⑉ 𝑨𝒗𝒐𝒄𝒂𝒅𝒐 𝑻𝒐𝒔𝒕𝒂𝒅𝒂 ⁸⁹铺上花花形态的牛油果,又靓又健康。下面仲有块墨西哥粟米脆片,牛油果既软绵绵,加埋佢既脆卜卜,真心好食 。上面有少少黑色粒粒带点辣辣的~ 会有种令你想食完一啖又一啖既感觉。𐂂 ⑉ 𝑪𝒉𝒊𝒎𝒊𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒂 (2PCS) ⁹⁹同是相当有特式的菜式- 墨西哥卷饼。餐牌上约有十款馅料可选。我就拣左Chicken& Mu
门口厨窗已经见到佢相当、相当之有圣诞气氛
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
旁边放有番茜、青柠同洋葱碎放进汤一并享用。
牛肉饮落相当舒服,好香、好纯既牛肉香味,仲一点都不口渴。
𐂂 ⑉ 𝑨𝒗𝒐𝒄𝒂𝒅𝒐 𝑻𝒐𝒔𝒕𝒂𝒅𝒂 ⁸⁹
铺上花花形态的牛油果,又靓又健康。
𐂂 ⑉ 𝑪𝒉𝒊𝒎𝒊𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒂 (2PCS) ⁹⁹
同是相当有特式的菜式- 墨西哥卷饼。餐牌上约有十款馅料可选。我就拣左Chicken& Mushroom一肉一素。两款馅料都好Full,入面夹左洋葱粒,口感好丰富 ,而且外皮真心一d 都唔干身,好好食!🤓🤓
𐂂 ⑉ 𝑴𝒆𝒙𝒊𝒄𝒊𝒂𝒏 𝑩𝒂𝒏𝒂𝒏𝒂 𝑺𝒑𝒍𝒊𝒕 ⁷⁸
Homemade 粟米雪糕😳知道自家制就是好东西,会相当好快溶😳香蕉外皮仲要焗到脆脆地,我一放佢入口觉得超有惊喜🤩
想讲饮完、食完、 都一点都不渴