2022-08-08 357 浏览
一间位于如心广场西餐厅装修简洁全店玻璃屋设计感觉好通透又开扬,座位亦相当阔落,坐得好舒服。食物质素与卖相相当唔错,系一间非常唔错的西餐厅。芝士烤鸡全日早餐(HKD 78)All Day Breakfast, Baked Chicken with Cheese(Asparagus Roll, Grilled Tomato, Mushroom, Scrambled Egg, Mesclun Salad)卖相好靓,好多食材配搭,颜色鲜艳,未食已经觉得好好食😋烤鸡鸡肉有肉汁,配上烤到㶶㶶地D芝士,好香好好味,菇好多汁,芦笋好新鲜好嫩配上烟肉味道好好,炒蛋好滑有奶香味,陪埋新鲜的沙律菜,非常满足。

芝士烤鸡全日早餐(HKD 78)
2022-07-28
  • 芝士烤鸡全日早餐