2024-03-19
最近见到牛気做紧日本和牛 🐮x 草莓粉红祭🍓所以就约屋企人黎试下😍餐厅外面已经见到可爱嘅达摩公仔😍如果IG打卡,餐厅仲会送返个御守😋拣指定套餐仲可以有达摩公仔送🥰入到餐厅第一时间就见到大大嘅自助区,有饮品区,甜品区,火锅配料区(劲多蔬菜同丸类),熟食区等🤩目测已经见到唔少草莓🍓主题嘅甜品🤤餐厅入面嘅座位好阔落☺️同埋通风都几好😆睇返套餐都几多唔同嘅lv 可以拣,e家lv 5或以上有得升级食埋日本特选国产牛肩胛肉眼,我地就拣左lv 5嘅套餐🥰餐厅仲会提供一个靓靓嘅火锅拼盘比大家打打卡🥰入面有哂最人气嘅火锅配料👍🏻🌸 北海道风炙烧芝士帆立贝,帆立贝劲大只😍仲要同酱汁好match 🥳🌸 日本特选国产牛肩胛肉眼,雪花好靓,放落去煮一煮就即刻食得😋入口唔腻👍🏻肉质嫩滑🥰感觉好抵😍升级左有埋日本和牛食😋🌸 澳洲极上和牛,2人份量超多😍肉味香浓😋色泽都好靓🥰🌸大海虾🦐&花胶,大虾口感弹牙🥳草莓大福🥰草莓吉士泡芙😍 草莓雪糕全部草莓控必食嘅甜品😍大福外皮香香口感烟靭Q弹,入面系浓浓香滑嘅草莓cream🤤🍓草莓雪糕🍦香浓唔会太甜😋仲可以配埋酸酸甜甜嘅草莓干一齐食🥳
🌸 澳洲极上和牛,2人份量超多😍肉味香浓😋色泽都好靓🥰
🌸大海虾🦐&花胶,大虾口感弹牙🥳
草莓大福🥰草莓吉士泡芙😍 草莓雪糕