2019-10-29 28 浏览
一上锅已经见到汤底橙澄澄🧡 店员提醒我地可以先饮头啖汤,原汁原味好新鲜饮到阵阵龙虾🦞味之余,仲落佐蕃茄粟米去煲😍~饮落更加好鲜甜🙆🏼‍♀️ 即刻再试下佢个龙虾,啖啖肉之余仲好有咬感好烟un 再试下个响铃炸到脆卜卜 吸晒啲汤汁好juicy👅.猪牛羊拼盘 半份 $188 一份 $349重点!!依个系半份😳 每样大约有十几大片,每件油脂比例都好好😍 厚度切得适中~ 可以睇到色泽都好鲜明😎 牛🐗食落都好有牛味,咬佐几啖就慢慢溶系口度😚煮得耐佐都唔会话un/平时其实麻麻地食猪🐷食得出比起平时嫩滑😍唔会话好鞋同好肥~/🐑羊食落都唔会有骚味好爽口!!/好推荐大家嗌依个试晒三样💜.顶级手切安格斯肥牛 $188可以睇得出纹路清晰,比起普通肥牛厚实,食落更加有口感同牛味,而且咬落比较有层次感,但又唔会un🤤.爽脆牛胸爽 $88未食过所以嗌黎试下,望落原来成条鱼咁😂,原来食落好似牛柏叶咁几爽口,未食过可以试下🙆🏼‍♀️ 几特别~.日式蟹膏猪肉丸 $58大大粒望落同普通既猪肉丸无乜分别,咬落去好爽口好足料,咬到中间就食到蟹膏😍好幸福呀~ .麻辣饺 $69件件都好足料,个皮唔会话太厚🙆🏼‍♀️一咬落去就嗅到麻辣香味,

猪牛羊拼盘 半份 $188 一份 $349

日式蟹膏猪肉丸 $58
日式蟹膏猪肉丸

麻辣饺 $69
麻辣饺

件件都好足料,个皮唔会话太厚🙆🏼‍♀️一咬落去就嗅到麻辣香味,食落酥麻麻既感觉,但又唔会话超辣😎 我钟意!!
总结,个汤底已经好足料,唔需要点酱油已经好够味,仲更加食到个汤既精髓🙆🏼‍♀️ 而且食材都好新鲜同好大份😍 仲中日合壁劲有新意😚 同埋坐得好舒服😎 岩晒同朋友gathering👍🏻
猪牛羊拼盘
顶级手切安格斯肥牛