2024-03-01 14 浏览
主角系特选A5和牛三点烧肉,有3款唔同既和牛,部位都系唔同既,可以试到唔同既口感味道,有好肥美,亦有多啲筋位既,都系咁香肉味,烧完啲油香真系渗晒出黎🤩成个餐仲包埋茶碗蒸,沙律,前菜,汤,饭,甜品,咖啡,茶碗蒸嘅滑嫩🥚,入口即溶,丝滑得好像轻舞飞扬嘅羽毛,而家每一啖都包含咗匠人嘅精湛工艺。🍵搅进去鲜甜嘅海鲜同蔬菜,每一口都充满惊喜。沙律菜爽口脆嫩,🥗配上特制嘅酱料,酸酸甜甜,清新无比,系一道简单却又不可或缺嘅开胃菜。转过头去嘅味噌汤,🍲汤底十足,飘散著味噌嘅醇香,透露著日式料理嘅传统风味,而且每一口汤都令人内心感到温暖与满足。饭🍚系我哋嘅主角,这简单嘅碗饭却隐藏著丰富嘅层次。米粒晶莹剔透,轻轻夹起一笔,就能感受到迷人嘅弹性同香气,简直系每日三餐中嘅安慰与相伴。最后,当然少不了一杯香醇嘅咖啡☕。咖啡嘅苦涩与芳香在咀嚼间交织,提供呢一顿饭嘅完美收尾,就如同一个甜蜜嘅拥抱。👌一杯好咖啡满足嘅不仅仅是对味觉嘅追求,更系一种生活中嘅小确幸。透过这些美食,👀我们不只是享受味蕾嘅盛宴,更是感受到料理背后嘅文化与艺术。✨甜品既朱古力蛋糕都好难忘,蛋糕细细件但都好香浓,好重朱古力味,好香甜,味道醇香,加埋
甜品既朱古力蛋糕都好难忘,蛋糕细细件但都好香浓,好重朱古力味,好香甜,味道醇香,加埋少少朱古力酱,味道更好🤓

成个餐有齐咁多野食,呢度环境又好,全部都系卡座,仲有露台位添,真系一流呀!