餐厅: 紅橋
资讯:

2018-05-06 2023 浏览
呢日既lunch专登出左去太子同男朋友➕一对情侣朋友食晏💕💕💕💕-1️⃣) 去骨海南鸡配香鸡油饭➕例汤 💲5️⃣9️⃣•海南鸡够嫩滑👍🏻👍🏻 但个鸡油饭🍚就好......硬🤢🤢 饭就熟既 但就接近生米啰 而且都唔够香😢😢 所以有少许失望😣-2️⃣) 黑松露烟肉带子野菌烩意粉🍝 💲5️⃣8️⃣•味道系稍稍咸左少少 但系可以接受😙😙😙 味道够香浓 -3️⃣) 南瓜忌廉汁烩意大利饭配粗芦笋及火烫北海道带子 💲8️⃣8️⃣•可能我之前食过好好食即南瓜意大利饭,所以我觉得呢但就普通 饭既南瓜味不够香浓亦不够香甜,但以呢个价位 算性价比不错👌🏻-4️⃣) 蛋包饭配胡麻火炙挪威三文鱼 💲6️⃣2️⃣•蛋包饭真心系惊喜之作😳😳 蛋皮系嫩滑得嚟 又唔会一pat野,切起上嚟 干净俐落 我中意😚😚 而且蛋味香 仲有微微既牛油香(个人感觉) 我私心推荐❤️-5️⃣) 香烤鸡扒牛角包🥐伴薯角 💲5️⃣5️⃣•牛角包🥐好酥脆 而鸡扒亦够嫩👍🏻👍🏻 唔会好似出似之前食过既鸡扒包咁 当您想慢慢逐啖食 但事实上当您一咬 就扯出鸡扒 直接与包分道扬镳🤢😂
1️⃣) 去骨海南鸡配香鸡油饭➕例汤 💲5️⃣9️⃣

2️⃣) 黑松露烟肉带子野菌烩意粉🍝 💲5️⃣8️⃣