2019-01-12 38 浏览
今日约咗朋友去大馆,去之前同朋友又想食寿司就入咗嚟试☺️☺️门面装修都几靓👍🏻2点几去到都几多人买嘢食,可以外卖可以堂食。舖仔细细,但座位算舒服唔用有压迫感👍🏻MENU都几多选择,有餐厅配好嘅卷物,都可以自己自选!我哋都叫咗几多嘢食🤣1. Philadelphia 呢款卖相已经好fresh 好吸引,有三文鱼、牛油果、cream cheese、飞鱼子配曼鱼汁同蛋黄酱。食落好fresh, 又带啲芝士香味 好味👍🏻👍🏻2. Beef-iyaki照烧牛肉加青瓜牛油果完全唔会觉得肥腻,加上青瓜同脆口嘅蒜片,口感好丰富。3. 自选卷物嚟到就紧系要自己配返个卷物😂基本上我哋都冇谂咩配搭,纯粹自己想食咩就圈晒佢🤣🤣可以拣晒自己钟意嘅配料,食落非常满足😋😋4.带子寿司带子新鲜,饭量大小适中👍🏻整体嚟讲都非常满意嘅一餐,本新都惊系gimmick 嘢会唔好食。但食落又好味又好清新,而家感觉都好干净,值得一赞系员工非常好笑容都好好礼貌,值得支持!

门面装修都几靓👍🏻

MENU都几多选择,有餐厅配好嘅卷物,都可以自己自选!

我哋都叫咗几多嘢食🤣

1. Philadelphia
食落好fresh, 又带啲芝士香味 好味👍🏻👍🏻

2. Beef-iyaki
Beefiyaki

3. 自选卷物
嚟到就紧系要自己配返个卷物😂

4.带子寿司
带子新鲜,饭量大小适中👍🏻