餐厅: 怡紅院火鍋料理
资讯:

2023-05-24 105 浏览
今日我哋嚟到中环怡红院朝圣🙈 最近见到好多人去食 等我又试吓系咪真系咁正先👍🏻,环境装修非常之靓 座位阔落舒适,好似穿越左古代咁。-我哋叫咗养颜浓厚花胶鸡汤底,花胶嘅份量都唔少㗎,而且鸡肉非常之嫩滑,店员仲好贴心咁样帮我哋剪开方便我哋食用👍🏻,汤底非常之浓郁,唔觉唔觉未食已经饮咗三碗🙈-手切牛颈脊肉质肥瘦适中,而且牛肉味都好浓厚,好冧好好食,咁即系入口即溶😋-怡红丸,系出名嘅麻辣牛打牛丸,麻辣味非常之香,入边有啲花椒,而且手打非常之弹牙,牛味浓厚💯-黑松露饺外皮好滑,一边咬开淡淡的黑松露香味大大只,入面有好多爽口嘅虾肉同蟹肉一丝丝😍口感相当丰富💯-皇帝菜非常之嫩滑新鲜 颜色翠绿😋-叫左杯vita kuk fa系一个好古典嘅花樽 好靓 非常打卡able,系Gin酒加上柠檬汁,仲有柚子蜂蜜 少少soda,味道甘香有少少甜甜地👍🏻-China colada 重椰子香同有小小菠萝味 好香❤️-
手切牛颈脊
黑松露饺
外皮好滑,一边咬开淡淡的黑松露香味
大大只,入面有好多爽口嘅虾肉同蟹肉一丝丝😍口感相当丰富💯
皇帝菜
非常之嫩滑新鲜 颜色翠绿😋