餐厅: 一鼎‧台式火鍋 (屯門時代廣場北翼)
资讯:

2024-12-27 614 浏览
今日嚟到屯门食一间期待已久嘅台式火锅,呢一间一鼎手摇任饮海鲜任食和牛任食,而且自助嘅蔬菜食物都好新鲜,种类仲非常之多。-我哋今次食嘅系B餐120分钟,呢个餐有得食冰鲜全血和牛,呢个和牛真系不得了,牛味浓郁,而且肉质口感好出色。而且呢个牛肉我期待左好耐啦,仲有澳洲草饲牛同羊可以叫,口感味道都唔错。海鲜方面都有几多选择,有生蚝、大头虾、濑尿虾、蛏子、鲍鱼、带子等等,生蚝劲大只劲肥美,真系超惊喜,其他海鲜都好鲜甜。-另外仲有一啲熟食可以叫,我哋食咗佢嘅盐酥鸡同埋卤味,金钱肚同牛筋好入味好腍,盐酥鸡系即炸超好食。最后就可以食返杯自己整嘅扭扭雪糕作结,真系Perfect。-
2024-12-22