2021-10-22
天气转凉 准备同男朋友储一堆脂肪过冬天所以男朋友话放纵去食餐豪啲 拣左间火锅放题🤪 一直觉得放题都系食一堆cheap cheap野 好难得有间系高质野任食🤩🤩日本产究极级宫崎和牛及严选海鲜放题套餐 ($588)🌟A5和牛+海鲜任食🌟 食物:牛肉有6款 猪肉2款 鸡肉1款 无奈我个胃试唔哂咁多🥲 我主要都系食牛类 A5和牛真系建议大家疯狂食 十分嫩滑 油脂比例好好😆 而牛舌都几爽口👅 而且肉类都有返咁上下厚度 唔似其他放题切到薄一薄🤤 海鲜类就有鲍鱼 扇贝 凤尾虾 青口 海螺 八爪鱼 都好新鲜 特别系只虾够哂爽口😋😋不过我地就成日渌过左时间搞到缩哂水😩 小食自助bar会有少量小食 例如糖心蛋 麻辣鸭血 仲有和牛饭 放题尼讲都几特别 而且都几好食🧐 另外仲有小食(吉列炸虾 薯条 炸鸡 榴梿炸弹 鸡翼)😍 除左薯条其他都可以一件件叫 唔洗惊食好多 估唔到边炉放题连小食都唔错😮 即炸热辣辣脆卜卜 超正🤤🤤 饮品甜品:打边炉最紧要紧系饮品同甜品😙 饮品种类超多 有唔同嘅茶类 仲有菠萝芦荟 蜜桃乌龙etc 呢个餐仲可以任饮啤酒同清酒🤩🤩 甜品仲有Movenpick雪糕同唔同味嘅雪条😋😋环境: 餐厅
日本产究极级宫崎和牛及严选海鲜放题套餐 ($588)
🌟A5和牛+海鲜任食🌟
食物:
小食
饮品甜品:
环境:
餐厅坐位阔落 凳下面仲有个篮比客人放野👍🏼 而且仲系每人一锅 卫生得尼可以拣自己钟意嘅野食同汤底🤤 想追加食物系用QR code落单 或者去自助bar都有火锅配料 上菜速度都好快🤩